ajax loader
Начало

Търси
Хотели

Групи пакетиИзбери дата


Избери дата
Възрастни
Деца
Тип изхранване
Категория

Търси
Хотели

Тип туризъмИзбери дата


Избери дата
Възрастни
Деца
Тип изхранване
Категория

3 STARS ВИНО И СПА КОМПЛЕКС СТАРОСЕЛ, СтароселМестоположение

Комплексът за винен и спа туризъм "СТАРОСЕЛ" е разположен под южните склонове на Същинска Средна гора, в непосредствена близост до уникален тракийски царски култов център. Комплексът се намира на по-малко от 1 час път от Пловдив и 2 часа път от София.

Стаи

Комплексът се състои от три хотела: Хотел „Старосел”, Хотел „Калина-Малина” и Апарт-хотел "Старосел". Общо разполага с 42 хотелски стаи и 51 апартамента за настаняване. Интериорът е изпълнен с естествени материали и ръчно изработени мебели и тъкани, които представят магията на българския фолклор. Съчетанието на топлите цветове с природните извивки на дървото предлагат на гостите едно незабравимо преживяване.

Барове и ресторанти

Комплекс „СТАРОСЕЛ” разполага с 2 ресторанта и 3 бара.

Ресторант «Старосел» е с неповторим интериор от дърво и камък, разполагащ с 220 места, разположени на 2 етажа и лятна градина с изглед към външния минерален басейн. Предлага характерни за българската кухня ястия и прясно изпечен хляб от лимец. Гостите могат да се насладят на вината на Винарска изба „Старосел”, да опитат прочутата „салата „Мераклийка” за староселска ракийка” и още толкова много вкусни неща, които главният готвач е приготвил за тях.

Следващото гастрономско бижу в Комплекса носи името на златния медалист на избата от «Concours Mondial de Bruxelles”.
Ресторант „Тероар“ предлага на гостите изискана обстановка, съчетана с мекия цвят на дървото. Ресторантът е разположен в непосредствена близост до Апарт-хотела, на два етажа с китна лятна тераса. “Tероар“ разполага със 70 места и предлага подбрани гурме ястия от българската и европейската кухня, хляб и пици на пещ. Предлагат се различни ястия на BBQ BIG GREEN EGG барбекю, вдъхновено от древна японска техника за печене в глинен съд във форма на яйце, познато като “kamadu”.

СПА център

СПА център „СТАРОСЕЛ” разполага с :
Целогодишен външен минерален басейн с t около 40ºС
Вътрешен плувен басейн с t 30ºС
Сауна
Аромосауна
Външна финландска сауна
Парна баня
Фитобъчва
Няколко уникални зали за винени терапии
Релкас зона
Съблекални
"Старосел" е пионер в приложението на винените СПА процедури в страната ни. Комбинацията от натурална винена кал, минерална вода и билки е отключва благоприятното въздействие на природата и превръщат комплекса в новата СПА – дестинация в България.